Sisältöön »
Kultakukkura
 

Varausehdot

Maksuehdot

Varausmaksu 25% varauksen kokonaissummasta peritään viikon (7 päivän) kuluessa varauksen tekemisestä. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksu 75% peritään kuukautta ennen varauksen alkamisajankohtaa. Loppumaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan.

Vuokrattavat lakanat ja pyyhkeet laskutetaan mieluiten samaan aikaan loppusumman kanssa. Poikkeukset mahdollisia tapauskohtaisesti.

Ruokailujen ja muiden mahdollisten lisäpalveluiden maksut sovitaan tapauskohtaisesti.

Saapuminen ja lähteminen

Huvilalle voi saapua tulopäivänä kello 14 - 18. Asiakkaat saapuvat sopimuksen mukaan joko huvilalle suoraan tai noutavat avaimet sovitusta paikasta. Poikkeukset saapumisaikaan ovat mahdollisia, mikäli niin sovitaan etukäteen.

Huvila tulee luovuttaa lähtöpäivänä siivottuna kello 12 mennessä, huvilalla on siivousohjeet. Palautamme siivous takuumaksun viikon kuluessa vuokraus päivästä, mikäli huvila on siivottu. Asiakkaan tulee lähettää tilinumero palautusta varten sähköpostitse osoitteeseen info@kultakukkura.fi. Poikkeukset sopimuksen mukaan. Avaimet jätetään tai toimitetaan sovitusti.

Mikäli jotain on hajonnut tai asiakkaalla on muuta huomautettavaa, tulee vuokraajalle ilmoittaa välittömästi.

Muuta huomioitavaa

Lemmikkieläinten tuomisesta mökille sovitaan erikseen tapauskohtaisesti. Asiakkaan tulee tiedustella mahdollisuutta ennen varaamista. Asiakas on vastuussa lemmikistä ja sen käytöksestä Kultakukkuralla.

Pidätämme oikeuden vaatia asiakasta korvaamaan aiheuttamansa vahingot mökille ja sen ympäristölle.

Kultakukkuralla saa yöpyä vain etukäteen sovittu määrä majoittujia. Pidätämme oikeuden laskuttaa jälkikäteen ylimääräisistä yöpyjistä.

Ei asuntoauto tai - vaunu paikkoja huviloiden pihassa.

Mikäli tarvitsen ajo-ohjeita tai muita vinkkejä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@kultakukkura.fi tai puhelimitse +358 50 596 5180 (varalla +358 50 054 8289).

Tervetuloa!